Pixar Animation

In 1986 Steve Jobs bought The Graphics Group (later renamed Pixar) from Lucasfilm‘s computer graphics division for US$10 million, US$5 million of which was given to the company as capital.[32] The new company, which was originally based in Point Richmond, California, but has since relocated to Emeryville, California, contracted with Disney to produce a number of computer-animated feature films, which Disney would co-finance and distribute.

from : wikipedia.org

Entah kenapa karena baca wikipedia itu tiba-tiba jadi maksain tuk nonton film-filmnya. Sumpah, sebelum ini saya tuh paling males kalo mo nonton film. LoTR 3 episode aja DVDnya blom ditonton juga padahal dah dua tahun disimpen.😀.

Karena film2 buatan pixar rata-rata jadul semua akhirnya ke nyari rapidsharenya di Google dan…….ini listnya yang dah didapetin :

Rapidshare : Cars, Ratatouille, Monster Inc.

Minjem DVD orang : Finding Nemo, The Incredible

Kalo Toy Story 1 & 2 ama A Bug’s Life sih dah nonton dulu jadi gak masuk list.

Update : Ada yang ngobral VCD origingal Finding Nemo, The Incredibles, ama Toy Story 2. Dapet aslinya deh😀

Update : Beli Ratatouille kemaren. Kalo beli yang asli dapet stikernya ternyata😀

Leave a comment

Filed under Apple, Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s